8-08-2008

Voila, 0:32, net thuis van m’n 8-8-8 huwelijk. CF kaarten zijn aan het kopieeren en ik ben, onder het genot van een glaasje multi-vitaminen vruchtensap nog ff aan het nagenieten van een geweldige dag.

Tijdens de ceremonie deze namiddag waren er heel wat tranende ogen, inclusief de mijne. Het was een erg mooie, ontroerende & eerlijke ceremonie, en als gevoelige ziel kon ik m’n ogen niet droog houden. Prachtig !!!!

Ik heb vandaag ook het ongelooflijke Limburgse duo Duas mogen leren kennen : 2 sjieke gasten die verdomd goed kunnen zingen & musiceren, alsook de erg sympatieke karikaturist Marc De Roo die zo vriendelijk was om ook van mij een super karikatuur te tekenen (inclusief m’n camera :-) :-) :-) ). Marc, ze krijgt zeker en vast een mooi plaatsje in m’n bureau !

Ziezo, nog ff alles backuppen & dan kruip ik snel onder de wol, want binnen enkele uurtjes verwachten ze mij al in Dendermonde voor het huwelijk van Dorien & Wim.

Sweet dreams !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>