Anja & Dirk - Kapellen - Movie time !

Morgenvroeg ben ik in Nazareth te vinden voor het huwelijk van de geweldige Katelijne & Nicolas, zondag zal vooral bestaan uit het voorbereiden van de Jerry Ghionis Workshop in Parijs volgende week (ja, we moeten ons huiswerk maken, en naar goede gewoonte uit mijn schoolgaande periode, moet ik er nog aan beginnen …) en maandag ochtend zit ik al vroeg op de Thalys naar Parijs voor een weekje met 19 andere fotografen (Zuid-Afrikanen, Britten, Amerikanen, Australiërs, …) onder leiding van de fantastische Jerry G. Jullie zullen hierover ongetwijfeld volgende week geregeld meer kunnen lezen :-) .

Om Anja & Dirk niet nog een week te laten wachten op hun slideshow heb ik een klein “efforke” gedaan om hem nog klaar te krijgen. Het resultaat, zoals gewoonlijk, onder dit stukje proza :-)
Anja & Dirk, nogmaals enorm bedankt voor de leuke dag ! Ik mocht heel even voelen hoe het was deel uit te maken van jullie familie & de ervaring was meer dan positief ! Wie weet, als jullie knappe zonen ooit hun ja-woord geven kunnen we dit nog eens overdoen ;-)
Het was me allesinds een ongelooflijk genoegen jullie fotograaf te mogen zijn op één van de mooiste dagen van jullie leven !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Anja & Dirk - Kapellen - Movie time !”

 1. anja

  Lieve Pieter,
  Bedankt voor je GEWELDIG efforke!! Ben effe heel ontroerd en weet niet meer te schrijven dan dat je een super fotograaf bent die onze trouwdag mee geweldig gemaakt heeft en dat we een enorm respect hebben voor je pracht werk. De bijpassende muziek zal de sterren vanavond laten dansen! Nogmaals dank. Groeten en fijn weekend.

 2. familie

  Hebben net een verjaardagsfeest van oudste zoon achter de rug en had de slide show afgespeeld voor enkele familieleden die geen pc bezitten. Nogmaals en voor ons echt nog niet afgezeurd, de reacties waren geweldig, voor sommige(ons mama) zelfs ontroerend bij het zien van de gelukkige blikken en de hartverwarmende muziek. Frank Sinatra werd gekozen in duet als eer aan mijn vader voor onze openingsdans,maar dat jijzelf Barry White had gekozen als tweede achtergrondmuziek daar kunnen we je alleen maar voor zeggen dat je een geweldige feeling hebt om mensen te plezieren. Succes in Parijs en gebruik diezelfde feeling!


 3. Pieter, ik heb er echt van genoten. Je hebt een heel leuke manier om deze speciale dag in beeld te brengen. Heel terecht zijn Anja en Dirk fier op hun super fotograaf.

  Groetjes,

  Jan

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>