Ann & Jeffrey - movie time

Het is alweer enige tijd geleden dat Jeffrey zijn Ann kwam afhalen om samen in een open koets, onder een idyllisch blauwe hemel met witte wolkjes, naar het stadhuis van Wetteren te rijden om er hun relatie te laten bezegelen.

De plechtigheid in het stadhuis was niet meteen luchtig te noemen : de dame in kwestie die Ann & Jeffrey in de echt moest verbinden had er namelijk niet beter op gevonden dan alle!!! wetteksten te lezen & Ann & Jeffrey duidelijk te wijzen op hun rechten & plichten, alsook haarfijn uit te leggen wat er diende te gebeuren als er iets zou foutlopen in hun relatie … Zeg nu zelf, zoiets doe je toch niet ? Ze was in een vorig leven vrederechter geweest & dat zullen we allemaal geweten hebben die dag …

Gelukkig kwam er nadien de kerkelijke ceremonie vol moeie, liefdevolle momenten & goed gekozen muziek zodat iedereen de “toffe” schepen van die ochtend al gauw vergeten was :-)

Na de fotoshoot & de receptie in feestzaal Pauwkenshof nam ik afscheid van Ann, Jeffrey & hun vele vrienden en familieleden.

Ann & Jeffrey : een welgemeende “dank-je-wel” voor een erg leuke dag !

En nu snel klikken om de slideshow te bekijken !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Ann & Jeffrey - movie time”


  1. Nou dit is gewoon weg weer prachtig! Erg sterke foto’s en heerlijk zo met die muziek erbij!

  2. steffie

    om bij weg te dromen…opnieuw!!!

  3. Ann De Meyer

    Zo mooi!! Adembenemend!!
    (waar zijn mijn zakdoekjes….??)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>