Cin & Nick - slideshow

8-8-8. Ik, en vele fotografen met mij, hadden die dag de heilige taak de tedere blikken, lieve aanrakingen, hilarische momenten & traantjes van geluk te fotograferen van een grote hoeveelheid koppels die voor deze makkelijk te onthouden datum kozen om mekaar in de ogen te kijken en uit volle borst “JA” te antwoorden.

Ik was te gast in Halle bij de ouders van Cin waar zij even later Nick met open armen (en geopende paraplu …) zouden ontvangen.
Nick, Cin’s koene ridder liet zich door het weer niet afschrikken. Door de wind, door de regen, dwars door alles heen (jup, dit liedje zit voor de rest van de avond/dag in jullie hoofd :p) nam hij zijn stralende bruid in ontvangst :-) .

De burgerlijke ceremonie vond plaats in Halle, gevolgd door een openlucht ceremonie vlak bij het provinciaal domein van Huizingen, bij Boelekewis. De ceremonie werd trouwens opgeluisterd door 2 ongelooflijk toffe gasten met een overdaad aan muzikaal talent, namelijk Nils & Wouter die samen het muzikale duo Duas vormen. (ik was dan ook ongelooflijk blij toen ik hoorde dat Annelies & Koen hen ook geboekt hadden voor hun huwelijk in december).

Voor de receptie & het avondfeest hadden Cin & Nick nog iets super origineels voorzien : ze hadden namelijk cartoonist Marc De Roo gevraagd om cartoons van de gasten te komen tekenen, wat op heel wat bijval van de talrijke gasten kon rekenen !
(ps. Marc, nog eens bedankt voor de coole cartoon die je van mij maakte toen je taak er op zat ! I love it !!!!)

Cin & Nick, ik kon me geen mooiere 8-8-8 wensen, en net zoals bij jullie heb ik een hele hoop mooi onsterflijke herinneringen aan deze leuke dag overgehouden. Bedankt om mij jullie huwelijksreportage toe te vertrouwen !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

6 Responses to “Cin & Nick - slideshow”


 1. Schitterende foto’s, ontroerende slideshow. Een blijvende herinnering aan een voor ons onvergetelijk dag. Een dikke proficiat en merçi aan de fotoshooter !!!!!!
  Proficiat ook aan de tortelduifjes voor het op poten zetten van hun eigen geslaagde huwelijksdag.


 2. Bedankt Pieter voor deze prachtige foto’s. Ze zien er super uit, ze ademen echt de sfeer van onze dag uit. ‘t Doet ons onzen dag weer helemaal herbeleven. Super ook om ons openingsmuziekje eronder te zetten! Chapeau!!

 3. cin

  Haai,

  Wat ben ik blij dat jij tijd voor ons maakte op onze dag. Ik ben geen fotomodel ( ja ook fotoshoots zijn echt niets voor mij maar dat weet jij nu ook he) en dat besef ik best maar wat jij hier in elkaar gestoken hebt is oa ons doen stralen en laten zien hoe we ons echt die dag voelde en vooral bij elkaar voelen, merci !!!!
  Duas, Marc De Roo, Boelekewis, Britt, de citroenvoiture, onze kids, familie en vrienden en jij als kers op de taart. Oppie toppie !!!!

  Cin

 4. De Grève Sophie

  Prachtige foto’s, ik heb er geen woorden voor. Ik heb zo ongelofelijk veel spijt van dat ik het niet heb kunnen meemaken.
  X


 5. Nick en Cin, het is misschien een beetje ongebruikelijk om jullie langs deze weg te feliciteren, maar het was wel even 2 keer kijken toen ik jou herkende op dit geweldige forum van de geweldige Pieter :-P … dus dikke proficiat met jullie huwelijk en met jullie goeie smaak !


 6. Zeer gevarieerd, leuke invalshoeken, PRO(ficiat)!

  Nu ben je ons natuurlijk wel die cartoon van jou verschuldigd ;-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>