Diefstal

Enkele maanden terug werd ik het slachtoffer van dieven.
Terwijl ik vredig in dromenland was braken ze in en stolen al m’n fotomateriaal, 2 computers, een videocamera & nog wat andere dingen.
Een zware financiële aderlating …
Onlangs kreeg ik een brief in de bus van de gerechterlijke politie waarin ze me vertelden dat ze mogelijk spullen hadden gevonden die bij mij gestolen werden.
Ik weet wel beter dan hoop te beginnen koesteren maar toch ga je onbewust hopen dat er iets van je foto- of computermateriaal gevonden zou zijn.
Gisteravond was het dan zover, ik mocht me aanmelden bij de politie om eens een kijkje te komen nemen of er al dan niet spullen van mij teruggevonden waren.
Met knikkende kniëen stapte ik het lokaal binnen. Nog voor de inspecteur goed & wel gezegd had dat ik eens mocht rondkijken had ik al door dat ik van een kale reis thuis zou komen.
De oogst was eerder schraal, namelijk enkele dvd’s, m’n lege portefeuille & m’n flitsmeter…
Alles is beter dan niets zullen we maar zeggen zeker ?
Ik ben allesinds al blij te horen dat een deel van de bende achter slot & grendel zit !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

One Response to “Diefstal”

  1. Asselman Rosa

    Dat klinkt me bekend in de oren.Jaren geleden werd ik het slachtoffer van een oplichter.Hij vroeg me mijn studiomateriaal te mogen gebruiken voor een belangrijke opdracht en ik die toen nog geen ervaring had,wie je op dat gebied beter wantrouwd,liet hem vertrekken met een deel van mijn materiaal.Ik ben wel al die tijd ongerust geweest en niet voor niets mocht later blijken,want toen hij na een week nog niet kwam opdagen werd het me teveel.Ik trachtte hem telefonisch te bereiken,was het resultaat,dit nummer is niet toegekend.
    Wat ik toen voelde valt niet te beschrijven en ben met hangende pootjes gaan klacht indienen bij de politie.Werd daar heel goed ontvangen en ze hebben alles opgezocht na mijn klacht genoteerd te hebben,maar tot op heden heb ik niets van die zaak gehoord en ikzelf heb me terug ander materiaal moeten aanschaffen.Ik ben nochthans een gewone amateurfotograaf maar het is mijn hobby en op zaken van mijn hobby ben ik normaal gezien heel nauwgezet.Zal nooit nog iemand blindelings vertrouwen.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>