Dienstmededeling

‘t Is KOUD !!!!!!!!!!

Mensen die mij kennen weten dat ik liever kou heb dan te warm, maar nu gaan ze er toch wel een beetje over, amai …
Je zou bijna spontaan stoppen met roken gewoon om niet meer in die kou te moeten gaan staan ! (ik zei weldegelijk “bijna” :-) )

De komende weken zal het hier ff wat rustiger zijn op het blog. Ik ben nog één huwelijk aan het afwerken, zaterdag mag ik er nog eentje gaan fotograferen & zondag nog een verlovingsreportage. Vanaf dan is het gedaan met werken voor dit jaar, de kaars is uit, de bobijn is af. Tijd om even de batterijen terug op te laden om jullie in 2008 opnieuw te kunnen vergasten op vele toffe koppels & mooie foto’s.

Met een beetje geluk zet ik nog enkele sfeerbeelden online vanop het huwelijk van x & y, en als ik het over mijn hart krijg enkele foto’s van m’n zus & Sam, die ik onlangs mocht fotograferen. Sam & Greet, hopelijk zijn jullie de traumatische ervaring intussen al te boven gekomen ;-)

Bij deze een “behind the scene’s” foto vanop de verlovingsreportage van Cindy & Simon (kwestie van nog eens een foto te posten :-) ). Met een beetje geluk & volharding heeft de persoon rechts op de foto (ik dus) binnen een 2tal maand nog maar de helft van de omvang die ik had toen deze foto genomen werd. -6.5kg & counting, ik zit op schema !!!

Fotografie Van Impe - Pieter Van Impe - Making off

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>