Doodmoe, maar speciaal voor 2 ongelooflijke mensen toch nog een korte terugblik op vandaag

Vandaag had ik de eer fotograaf te zijn op het huwelijk van Nathalie & Jo, 2 mensen die gewoonweg voor mekaar gemaakt zijn ! :-)
Het was een bangelijke dag, die, althans voor mij, op een heel memorabele manier werd afgesloten. Het ging een beetje als volgt :

Jo geeft zijn speech & bedankt zijn familie, die van Nathalie, de getuigen, vrienden etc.
Ineens hoor ik “Bedankt Pieter …”
Ik was volop bezig met foto’s nemen, dus verwonderd begin ik rond te kijken om te zien over wie het ging. Groot was mijn verrassing toen mijn euro eindelijk viel & bleek dat hij het over mij had :-) Uit het niets verschijnt een stralende Nathalie voor me met een groot pak … Een cadeautje !!!!!!!!

Nathalie & Jo, bedankt voor deze prachtige geste, het voelt ongelooflijk goed zo’n blijk van appreciatie te mogen ontvangen !!!!!!!!!!!!!

Straks om 6u loopt m’n wekker opnieuw af om richting Knokke te trekken voor het huwelijk van Karen & Ludovic en ik zou normaalgezien dan ook al onder de wol liggen, maar speciaal voor jullie reeds een klein voorsmaakje vooraleer jullie op huwelijksreis vertrekken !
De laatste foto is een “specialeken”, hij onthuld namelijk een eeuwenoud misterie : hoe ziet een fotograaf eruit die totaal onverwacht een cadeautje krijgt van het gelukkige bruidspaar ;-)
Jo, Nathalie, Wim, Veerle, familie & vrienden, bedankt voor een onvergetelijke dag ! Schol !

Nathalie & Jo - Fotografie Van Impe - Huwelijk

Nathalie & Jo - Fotografie Van Impe - Huwelijk

Nathalie & Jo - Fotografie Van Impe - Huwelijk

Nathalie & Jo - Fotografie Van Impe - Huwelijk

Nathalie & Jo - Fotografie Van Impe - Huwelijk

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Doodmoe, maar speciaal voor 2 ongelooflijke mensen toch nog een korte terugblik op vandaag”

  1. Sandrie Jeanine

    Het was prettig kennis te maken en voor zover we een paar foto’s kunnen bekijken ziet het er al heel mooi uit. Nathalie had ons laten weten dat er al een paar foto’s te bekijken waren. We kijke al uit naar het vervolg.
    Met vriendelijke groetjes
    Jeanine


  2. Pieter, bedankt voor de extra moeite om in het midden van de nacht nog foto’s online te zetten! Het was voor ons een aangename verrassing om vanmorgen thuis te komen, lichtjes nieuwsgierig toch even naar je site surfen, en effectief al foto’s én een heel verhaal te zien :) Ze zien er alvast fantastisch uit!!!!!


  3. [...] was ik de persoonlijke assistente (klinkt sjiek he ) van Pieter op de trouw van Tania en Angelo. En ik moet zeggen: WAW!! Een prachtige trouw, super locaties, mooi [...]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>