DWF - dag 1 - eind goed, al goed !

Uiteindelijk ben ik 5 vr 8 plaatselijke tijd aangekomen in het hotel.
Om 8u hadden we afgesproken om onder het genot van een glaasje heerlijk gerstenat en andere alcoholische dranken met enkelen naar een karaoke bar te trekken.

Die enkelen werden er uiteindelijk een 50-tal (we zijn met 500 fotografen, ff gans het hotel afgehuurd :-) ) en het werd een erg leuk feestje & enkele erg aangename kennismakingen.
Het feit dat er beeldmateriaal is van ik die samen met Steve “Mr Jones” van de Counting Crows sta uit te braken is minder, maar bon :p

Na een korte omweg langs Taco Bell (go america go, waar anders vindt je nog fast food restaurants die geopend zijn om 2u ’s nachts) zit ik nu terug (of moet ik zeggen eindelijk) op m’n hotelkamer, klaar voor morgen de eerste conventie dag aan te vangen.

Stikkapot, doodmoe, een beetje teveel gedronken, maar ongelooflijk gelukkig dat ik naar hier gekomen ben !

Er zijn foto’s en filmpjes van de karaoke avond, als het er morgen van komt gooi ik ze ff online, zo niet dan houden jullie deze tegoed bij mijn terugkomst.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

One Response to “DWF - dag 1 - eind goed, al goed !”

  1. Anneleen

    Steve van de Counting Crows??? Vraag eens wanneer ze nog naar Belgiƫ komen!!! Ik zit er al weer zoooo lang op te wachten. Maar liefst niet in mei, want dan zitten we op huwelijksreis :-).

    Have fun daar!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>