DWF - dag 1 - terugblik

De eerste 2 workshops zijn achter de rug, de modelshoot was kort maar krachtig, de keynote speech van Tony Hewitt gaf iedereen wat stof tot nadenken & de cocktail receptie volop aan de gang.

De workshops van vandaag waren eigenlijk een leuke herhaling, maar iets te basic naar mijn zin.
Morgen belooft een drukke dag te worden, 2 workshops, lunch met oa Denis Reggie & ’s avonds een presentatie van Yervant (de n° 1 huwelijksfotograaf van Australië en zonder twijfel één van de beste huwelijksfotografen ter wereld)
I can’t wait :-)
Daarnet tijdens de voordracht van Tony Hewitt werd het me even te zwaar en ben ik jammer genoeg in slaap gevallen. Marco & Ellen waren zo vriendelijk hier bewijsmateriaal van te verzamelen :-(
Ter afsluiting nog enkele foto’s van de model shoot van deze valavond, eentje met video lights ipv flits, erg leerrijk & zeker iets wat ik ga binnenkort ga uitproberen. Ik heb enkel een paar making-off foto’s gemaakt. Potretjes maken met een 35mm is nogal storend voor de anderen ;-) Als laatste nog een nightshot van het hotel.

DWF - Tampa Florida - Fotografie Van Impe

DWF - Tampa Florida - Fotografie Van Impe

DWF - Tampa Florida - Fotografie Van Impe

DWF - Tampa Florida - Fotografie Van Impe

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>