DWF - dag 4 - the end is near :-(

Het is hier nu iets na 18u in Tampa, de zon is net gaan slapen & het materiaal van de conventie wordt afgebroken & ingeladen.
Een deel van de deelnemers is reeds terug huiswaarts getrokken, het ander gedeelte gaat hier vanavond nog een feestje bouwen :-)
Morgen stap ik terug op de ijzeren vogel richting Zaventem, met heeeeel veel pijn in het hart !
Ik heb hier zoveel mensen leren kennen (waaronder een heel speciaal iemand :-) ), heel veel bijgeleerd, me ongeloolijk geammusseerd !

Gisteravond was er de DWF party in het Florida Aquarium, van het feestje heb ik niet veel gezien aangezien een lange babbel werd afgerond met een lange wandeling door downtown Tampa ;-)
Vanochtend was het dan de beurt aan de Bebbs, Jessica Claire & Jesh de Rox. Elke workshop was, opnieuw, een mind blowing experience. Ik begrijp niet waarom er niet meer europeanen aanwezig waren deze week, het is echt een kans om onze huwelijksfotografie naar een nieuw, hoger niveau te tillen. Maar bon, dan zullen Ellen & Marco & ik de zware taak maar op onze schouders nemen :-)
Er staat me de komende dagen heel wat (denk)werk te wachten. Ik kan jullie allesinds nu al zeggen dat er heel wat gaat veranderen !!!! Voor de koppels van 2008 vooral op kwalitatief gebied, voor de koppels van volgend jaar heeeeeel wat meer. Ik ga er een lap op geven !!!!!

Voor de huwelijken die ik begin februari ga fotograferen staat er een verrassing op het programma : ik zal namelijk vergezeld worden door een Amerikaanse collega (en niet de eerste de beste! ). Geen paniek, het kost jullie niets extra, het levert enkel extra prachtige foto’s op !

On a special note : S. this one is for you. Too bad you weren’t here anymore to watch it with me :-( DWF convention - Tampa Florida - Fotografie Van Impe
taken with Point-’n-shoot

Dit is meteen m’n laatste post vanuit Tampa. Morgenvoormiddag trek ik terug richting België & m’n T-Mobile wireless abonnement loopt vannacht af, dus no more internet for me tot ik terug thuis ben.
Jullie mogen een uitgebreide nabeschouwing verwachten, alsook een sneak peak van welke veranderingen & nieuwigheden jullie te wachten staan !

Als jullie me nu willen excuseren, ik hoor beneden een frisse pint zachtjes & verleidelijk m’n naam fluisteren :-) .

grtz, Pieter

***Update***
Ik heb net deze foto gevonden van gisteravond, genomen in de bar van het hotel na de party in het Florida Aquarium. Thx for the picture Larz !
Fotografie Van Impe - Grand Hyatt Tampa Bay - Pieter

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “DWF - dag 4 - the end is near :-(”


  1. Ik heb zo de indruk dat het niet alleen die pint is die zachtjes en verleidelijk uw naam fluistert.

    Ik ben in elk geval heel benieuwd naar uw nieuwe vlam … euh, ik bedoel: ideeën

  2. S

    I wish I were still down there. Cincinnati just isn’t the same as Tampa! I’ll see you in a couple of weeks!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>