Een gegeven paard …

Ik ben zonet m’n vervangwagen gaan ophalen bij de vriendelijke mensen van Peugeot garage CIAC in Aalst waar ik de komende week onze Belgische wegen mee onveilig mag maken.

Het is ff back to basics : geen radio, geen airco, geen carkit, geen armsteun … Ik hoop maar dat ze mijn vehicel snel hersteld krijgen, want volgende zaterdag trek ik samen met Bert, Acke & Madelien naar de Strobist workshop in Parijs en bij zo’n rit is een minimum aan comfort toch telkens mooi meegenomen. Ook vrees ik dat Bert z’n 1m96 nogal moeilijk te plaatsen zal zijn in een 3-deurs 207 (tenzij hij deze week nog snel enkele Yoga-cursussen onder de knie krijgt ;-) ).

Als je deze week een knalblauwe Peugeot 207 ziet voorbij scheuren met op de achterruit het grote CIAC-logo ram je maar even op je claxon, ik tuuter zeker terug !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “Een gegeven paard …”


  1. Ik ben heel soepel hoor Pieter.

    Desnoods rij ik wel hoor.

  2. Marie

    Jullie kunnen natuurlijk ook met mijn Ka’tje gaan :) MET radio :D

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>