Els & Wim - slideshow time

Verliefd opstijgen & verloofd terug landen, zo begon het huwelijksverhaal van Els & Wim.
Vele voorbereidingen later was het dan zover, de dag waarop ze zich niet langer verloofd maar gehuwd mochten noemen.

Alles was er die dag : een prachtig koppel, een leuke familie, massa’s vrienden & zelfs enkele bekende gezichten. Wim is namelijk de neef van Stefaan, wiens huwelijk ik enkele maanden geleden mocht fotograferen.

Wim mocht zich die dag even uitleven in z’n droom wagen : een Porsche Carrera. Het volgen van de bruid & bruidegom was dan ook iets “moeilijker” dan gewoonlijk ;-) M’n Peugeot 407 bleek niet opgewassen tegen het Porsche geweld :-(.

Na hun burgerlijk huwelijk in Oosterzele, hun fotoshoot in het park van Breivelde & het kerkelijk huwelijk was het party time : feestzaal de Zilverreiger was onze eindbestemming. Na een avond vol fun & een swingende openingsdans nam ik afscheid van Els, Wim & hun vele vrienden & familie terwijl zij nog door gingen tot in de vroege uurtjes :-)

Sit back, relax & enjoy de slideshow !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

6 Responses to “Els & Wim - slideshow time”


 1. Haha, met Coldplay! :-D
  Mooi, alweer! Zou er eiglijk ooit een moment komen dat ik zeg “bwaaa, minder, vind ik niet zo mooi, niet echt geslaagd”…?!
  We zijn in elk geval al ontzettend benieuwd naar onze foto’s!!!


 2. Het is weer veel te moeilijk om er enkele favorieten uit te kiezen. Vakmanschap noemt men zoiets zeker? Wat ik je wou vragen Pieter: Met welk programma maak je die slides?


 3. Een mens zou zijn trouw nog eens overdoen om Pieter er te kunnen bij roepen als fotograaf.

 4. Ralph

  Damn Pieter… alweer knap werk!


 5. @sammy & annemie : ik hoop dat zo’n moment nooit komt, ik doe allesinds m’n uiterste best om elk huwelijk weer mooier & beter werk te leveren. Binnenkort is het aan die van jullie :-)

  @jens ik heb je via mail geantwoord

  @jürgen : niemand stopt u om uw huwelijk nog eens over te doen hé ;-)

  @Ralph : lang geleden :-) Hoe gaat het er nog mee ? Bedankt voor het compliment !

 6. Tanja Middernacht

  Prachtig!!!!! Te goed voor woorden!! Ontroerend romantisch!! Precies weggerukt uit een film in hollywood

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>