Fotografisch event van de beroepsvereniging

Vandaag werd Lovenjoel overspoeld door een 120 tal beroepsfotografen, er vond namelijk een fotografisch event plaats georganiseerd door de Belgische vereniging van Beroepsfotografen.

De jullie intussen wel bekende Bert Stephani gaf er een introductie tot off-camera flash & ik mocht kort even toelichten hoe dit kon gebruikt worden tijdens een huwelijksreportage.
Totaal onvoorbereid voor een 120tal collega’s gedropt worden, ‘t is een keer iets anders :-) Alles verliep allesinds zonder problemen, ik begon niet te stotteren & geraakte uit mijn (onvoorbereide) woorden :-)
Bert, Ake & ik dachten aan het milieu & reden samen richting Lovenjoel. Het was mijn eerste keer dat ik naar een event van de beroepsvereniging ging & was erg benieuwd om zoveel collega’s te ontmoeten.
Enkelen onder hen waren voor mij geen compleet onbekenden meer omdat ik al geruime tijd fan ben van hun blog & hun werk op de voet volg, zo denk ik oa Tom van Fotofolio & Serge Van Cauwenbergh.
Met Serge heb ik jammer genoeg niet gesproken maar met Tom des te meer.

Ik ben een enorme fan van het werk van Tom & het was dan ook erg fun om eens van gedachten te wissellen & samen wat onnozel te doen :-)
Verder was het leuk om Isabel Corthier eens in levende lijve te zien & te luisteren naar wat zij te zeggen had over huwelijksfotografie. Bert had al paar keer erg lovend over haar gesproken & ik was dan ook erg benieuwd. Persoonlijk kan ik haar stijl wel smaken! Jammer genoeg heb ik haar achteraf niet nog even kunnen aanspreken, iets wat ik de volgende keer zeker zal doen !

Al bij al een erg leuke dag !

Bert, bedankt om samen met jou het “podium” te mogen delen, Ake bedankt voor het gezelschap, Tom : erg leuk je te ontmoeten, en ook aan alle anderen met wie ik gesproken heb bedankt voor de leuke namiddag !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

9 Responses to “Fotografisch event van de beroepsvereniging”


 1. Het is altijd leuk om tijdens dergelijke events de collega’s te leren kennen, de sfeer is ook steeds opperbest!


 2. Klinkt in ieder geval leuk :)


 3. Het was fijn om u aan mijn zijde te hebben :-)


 4. Ik wil gerust nog eens een dagje met jullie gaan spelen.

  Presentatie van Bert en Pieter heeft me erg gesmaakt, alsook de workshop achteraf!

  De kaas was lekker … :p

  Volgende keer wil ik ook model zijn :)


 5. Merci ook van mijn kant!
  Een afslag missen begint wel een leuke gewoonte te worden;-)


 6. [...] je ook kan lezen op de blogs van Pieter Van Impe en Serge Van Cauwenbergh hield de Nationale vereniging van Beroepsfotografen een evenement in Salve [...]


 7. [...] werden ook druk bijgewoond. Voor een uitgebreider verslag en exclusieve beelden kan je terecht bij Pieter, Tom en Serge. No Comments so far Leave a comment RSS feed for comments on this post. [...]


 8. Hi Pieter,

  Nu maak je me wel heel benieuwd om jou te leren kennen!
  Je site ziet er al veelbelovend uit


 9. Complimenten voor je blog, ik vind de opmaak ook erg mooi.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>