Gefeliciteerd Bert !! (maar moest die foto nu echt ?)

Gisteravond viel collega & vriend Bert Stephani in de prijzen op de uitreiking van “Site van het Jaar” van Clickx. Het kon geen betere te beurt vallen als je het mij vraagt. Bert is een enorm getalenteerd fotograaf & is niet bang zijn kennis met anderen delen, voornamelijk dan via zijn blog.

Het is ook dankzij z’n blog dat ik het geluk had Bert te mogen leren kennen : een steengoede fotograaf, vader van 3 kinderen, trouwe echtgenoot en nog een ganse hoop andere, lovende, omschrijvingen.

Mijn blijdschap voor hem sloeg echter al gauw om in een luid gevloek toen ik zag welke foto er verscheen op het grote scherm achter hem tijdens de prijsuitreiking :
Foto door Charles Strijd
Foto door Charles Strijd

Eerst heeft hij het lef de meest mottige foto ooit van mij op z’n blog te plaatsen, en nu dit … Mijn raap voor het alziend oog van zoveel mensen & fotografen, ik heb echt medelijden met hen :-)
Mensen van Clickx, hoe jullie erin slaagden om tussen al die prachtige modellen die op Bert z’n blog terug te vinden zijn “per ongeluk” de post kiezen waarop mijn mannelijk aangezicht prijkt is mij een raadsel…

Bert, nog een welgemeende proficiat, you deserve it ! Ik kan enkel hopen dat je zo verder gaat & dat ik nog veel van je mag leren !

ps. : ooit zal ik wraak moeten nemen ;-)

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “Gefeliciteerd Bert !! (maar moest die foto nu echt ?)”


  1. Was mij gisteren ook opgevallen, sterkte ;-)


  2. Ik kon toch ook een glimlach niet onderdrukken, toen ik die foto zag ;-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>