GoeDeMorgen Sarah !

Zaterdagmorgend, 8u.
Ik weet niet hoe makkelijk jullie uit bed geraken op een “vrije” (lees: geen huwelijken & shoots) zaterdag, maar ik ben er allesinds ronduit slecht in !
Ik hoor sommigen al zeggen “blijf dan liggen hé”, maar jammer genoeg had ik een doel voor ogen deze ochtend : ik moest een exemplaar hebben van De Morgen.

Neen niet voor de artikels neen (de laatste krant die ik ooit gekocht heb dateerd denk ik van mijn middelbare schooltijd ofzo ..) maar voor wat er bij de krant zat. Vandaag zat de gloednieuwe cd van Sarah Bettens namelijk gratis als bijlage bij De Morgen :-) . Go De Morgen Go !!!

Jammer genoeg zijn er blijkbaar genoeg buren die wel vóór 8u uit “hunnen tram” geraken, want De Morgen was reeds de deur uit …

Ik was ontroostbaar & schreeuwde de hele buurt bij mekaar, ik …

Naaaah, net niet :-p , ik had zelfs nog geen stap buiten gezet :-) . Ik heb namelijk de beste vader van de hele wereld & omstreken én, zo blijkt, is hij één van die mensen die wél voor 8u opstaan op een zaterdagochtend :-) : In mijn brievenbus zat namelijk een maagdelijk exemplaar van De Morgen te blinken !!!

hij was dus weldegelijk voor 8u uitverkocht (wist m’n supercoole, keitoffe vader me te vertellen)

Even om de mensen die hem ook wilden & niet konden bemachtigen hun ogen uit te steken ;-) :

Sarah Bettens - Shine - De Morgen - Fotografie Van Impe

Sarah Bettens - Shine - De Morgen - Fotografie Van Impe

PS. 1 : Beste buren, reeds op voorhand mijn excuses als jullie geen Sarah Bettens-fan zijn, maar vandaag ga je deze cd toch wel, euh, continue :p door mijn boxen horen schallen !!!!

PS. 2 : Va, ongelooflijk bedankt ! You’re the best !

PS. 3 : Neen, ik wil mijn vader niet ruilen :p

PS. 4 : Ik heb nu al 3/4 beluisterd & hij is echt wel goed !!! Sarah Bettens & De Morgen FTW !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

One Response to “GoeDeMorgen Sarah !”

  1. Marie

    Ik heb hem ook !!! Nanananana!! Wij hebben een abonnement en dan moet je ’s morgens niet voor acht uur op om de krant te gaan halen én krijg je de cd gewoon mee in de brievenbus!

    Hihi

    Marietje

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>