Goodbye Tampa ! I’m gonna miss you !

Hier zit ik dan, m’n laatste Starbucks Grande Mokka with hazelnut in de hand, laptop op de schoot, te wachten op m’n vlucht naar Atlanta.
Veel te vroeg, dat wel, maar aangezien het hier zo lang duurt eer je door de douane en alle security checks geraakt echt wel een noodzaak.

Tampa airport is tot hiertoe de gezelligste luchthaven, by far ! Er is gratis hi-speed internet, gezellige zithoekjes, heel warm aangekleed, heeeel anders dan het kille Zaventem.

Voor zij die me vroegen of ik nu naar de States zou verhuizen : de kans is heel groot. Weliswaar niet in 2008 aangezien ik teveel huwelijken op de agenda heb staan om constant over- en weer te vliegen, maar in 2009 wordt de kans heel groot.
Ik zal blijven huwelijken fotograferen in Belgiƫ, het is dus zeker geen farewell !

Allesinds, nog geen reden tot paniek aangezien werkvergunningen, verblijfsvergunningen etc in de US niet heel makkelijk te verkrijgen zijn.

Voor al diegenen die nog wachten op antwoord op hun email : nog een dagje geduld, antwoord krijgen jullie sowieso !

Wel, dit is het dan … Een afscheid van de VS, met veel spijt in het hart.
Het was een childhood dream van mij om naar de States te komen, en dankzij jullie vertrouwen & aanmoedigingen heb ik alvast deze droom kunnen laten uitkomen. Ik kan jullie hiervoor niet genoeg bedanken !!!!!

Cya guys soon !

ps Bert : canvas van mij met groen hoofd = brandhout ;-)

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>