Ik ben er vaar kloor !

Voila zie, net m’n laatste onbeantwoorde email verwerkt, m’n valies ligt half gemaakt op m’n bed, m’n huiswerk is net gemaakt, nu nog eens kijken welk materiaal ik meeneem morgen & dan dodo doen zodat ik morgen een beetje in form ben :-)
Als “huiswerk” voor de workshop moesten we 10 onbewerkte foto’s meebrengen uit één en hetzelfde huwelijk & dan 5 van onze beste foto’s die het beste onze stijl weergeven.
10 foto’s uit één huwelijk was snel gefikst (gewoon het laatste huwelijk geopend in lightroom, snel 10 foto’s gekozen, et voila). De 5 beste was echter andere soep …
Ik hou totaal geen lijstje bij van wat ik nu persoonlijk m’n beste foto’s vindt dus mocht ik door al m’n huwelijken van de afgelopen jaren lopen om een selectie te maken.
Na een zwaar deliberatie proces was ik toch een beetje geschrokken : alle foto’s die ik uiteindelijk selecteerde ware in zwart/wit …

Waarom ? Geen idee, maar misschien wel eens de moeite om over na te denken morgen op de Thalys naar Parijs :-)
Als jullie niet meteen antwoord krijgen op jullie emails, geen paniek, maar ik kan niet beloven dat ik in Parijs elke avond mijn mails ga kunnen beantwoorden.

Verder misschien nog een kleine dienstmededeling voor koppels die in 2009 trouwen : de boekingen voor 2009 lopen vlotjes binnen dus als jullie mij als fotograaf zouden overwegen laat me dan snel iets weten voor jullie datum geboekt is !

Dit was het dan voor vandaag, ik probeer jullie in de loop van volgende week geregeld een update te bezorgen over m’n verblijf in Parijs & de workshop van Jerry Ghionis. Ik heb daarnet op DWF de reacties van de deelnemers aan z’n workhop in Florence (Italië) zitten lezen die vrijdag op z’n einde liep & ze waren allemaal on-ge-looflijk enthousiast. Ik koester allesinds hoge verwachtingen !

groetjes,

Pieter

RSS 2.0 | Trackback | Comment

One Response to “Ik ben er vaar kloor !”


  1. Succes Pieter, ben benieuwd

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>