Janick & Dany - Yes I’m on holiday, but here’s a slideshow :-)

Ja ik zit momenteel op (werk)vakantie in Frankrijk maar ik heb toch even wat tijd vrijgemaakt om een korte blogpost te schrijven terwijl ik op een terrasje zit te genieten van een niet-alcoholisch drankje op een terrasje in het zonnige Les Deux Alpes :-) Ik ben hier om wat te snowboarden & om een foto-reportage te maken van het ultimate-snowboarding Summer Camp alsook een magazine shoot met een bekende vrouwelijke Belgische snowboarder. Is het dan wel een echte vakantie ? Wel, het voelt allesinds zo aan ja :-)

Maar genoeg over mijn vakantie, op naar de slideshow :-)
Het was echt super leuk om het huwelijk van Janick & Dany te mogen fotograferen! 2 Geweldige mensen die graag eens lachen, plezier maken & bovenal, die mekaar erg graag zien! Wat kan een huwelijksfotograaf zich nu nog meer wensen ?
Er was ook een videograaf van de partij, namelijk Steven van videoroyal.be. Steven is een vriend van me dus dat was dubbele fun :-)

Aangezien Dany in een rolstoel zit was het voor hen een beetje moeilijk om een “klassieke” openingsdans te dansen, dus vroegen ze me om een slideshow te maken en die af te spelen in plaats van hun openingsdans. Natuurlijk wou ik dit doen :-) Tijdens de receptie ging ik aan de slag met foto’s die ik eerder die dag genomen had & foto’s uit hun verlovingsreportage. Het was echt super om zoveel mensen te zien kijken & genieten van foto’s die ik slechts enkele uren eerder genomen had!

Maar genoeg getypt, tijd voor de slideshow! Klik hieronder op play & geniet even mee!! Als jullie me nodig hebben, ik lig aan het zwembad :-) Tot volgende week !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

4 Responses to “Janick & Dany - Yes I’m on holiday, but here’s a slideshow :-)”


  1. Prachtige reeks, heel mooi en liefdevol in beeld gebracht. Pieter, You still are the greatest!


  2. Als de liefde van ‘t scherm spat heb ik er niks aan toe te voegen. Great Job!


  3. Als je nog een assistent zoekt om snowboardpics te gaan nemen daar in Frankrijk, ben ik kandidaat nr 1! ;o)
    Btw, mooie foto’s!


  4. Een geweldige reportage. Pure liefde tot in het kleinste detail! Het lijkt me een fantastisch koppel en je hebt dat weer geweldig gedaan!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>