Kelly & Frederic - movie time

Binnen een goeie 7uur loopt m’n wekker af voor het huwelijk van Wim & Els en m’n ogen vallen stilaan toe (dank u warmte …) dus ik ga het kort houden (hoewel ik boeken vol lovende woorden kan schrijven over het huwelijk van Kelly & Frederic !!!!!).

Kelly & Frederic : bedankt om me voor één dag deel te laten uitmaken van jullie familie, het was gewoonweg fantastisch! Ik had jullie huwelijksdag voor geen geld ter wereld willen missen, ik krijg nog steeds een warm gevoel vanbinnen als ik terugdenk aan die vele mooie momenten…
Bedankt !

5 Responses to “Kelly & Frederic - movie time”


 1. waaaaw !

 2. chantal&christoph

  Pieter wat een pachtige reportage!!!!!!!!!!!!!
  En op de graslei ;-)
  de emoties spatten gewoon van het scherm
  groeten christoph en chantal

 3. Kelly

  Lieve lieve Pieter,
  je bent mijn held!

  Ik wist dat de foto’s mooi gingen zijn, maar je hebt alle verwachtingen overtroffen. Er zijn een heleboel echte “Pieter-foto’s” bij (patent pending :p) en die wilde ik net zo graag.
  De foto’s brachten alle emoties opnieuw naar boven (lees: tranen met tuiten), en zo hoort het ook te zijn ;)

  We zijn immens blij dat we jou als fotograaf hebben gekozen: niet alleen omdat je zo goed bent in je werk, maar ook omdat je een heel toffe mens bent!
  Ik vind het bijna jammer dat ik maar één keer trouw, maar misschien kan ik je nog overhalen om een zwangerschapsshoot te doen (*droom even weg*)? To be continued…

  PS: de mama’s, papa’s, oma’s en opa’s staan al in de rij om hun favoriete foto uit te kiezen! Ik denk dat je weer enkele fans bij hebt…

  PPS: nog veel succes met de “als jullie nu niet lachen steek ik m’n broek af”-techniek (ook patent pending… ;)), die is alvast een klassieker aan het worden in onze familie


 4. Tjonge wat een klassewerk, alsof je die beelden maakt met de filmsequentie én soundtrack in je achterhoofd. Ook de emoties zijn weer zo goed ‘gevangen’ dat het soms lijkt alsof je onzichtbaar bent voor het koppel ;-)


 5. [...] public links >> schrijven Kelly & Frederic - movie time Saved by drewbernard on Sat 08-11-2008 Schrijven met Armani Saved by sailormoon6896 on Mon [...]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>