It can be tough, being a photographer ;-)

to read the english version, click on “English” in the right column

Vandaag mocht ik de vele duizenden dagjestoeristen vervoegen richting kust. Ik had er namelijk 2 verlovingsreportages, eentje in de voormiddag & eentje in de namiddag.

De weergoden waren mij, Anja & Dirk en Sophie & Bart goedgezind :-)
Tussen de 2 shoots door had ik nog even de tijd om even de toerist uit te hangen & onder het genot van een lekker glaasje gerstenat op de dijk van Oostende, vergezeld door de gezellige drukte van duizenden dagjestoeristen een ongelooflijk lekkere spaghetti carbonara naar binnen te werken :-)
Genieten van het leven zit hem soms in de kleine dingen …
Fotografie Van Impe - Pieter Van Impe - Oostende

Een preview kan ik jullie nog niet tonen, ik ben ongelooflijk moe & het anderhalf uur fille op de terugkeer heeft er ook geen goed aan gedaan … De foto’s van de 4 topmodellen mogen jullie allesinds binnenkort op deze blog verwachten !

Anja, Dirk, Sophie, Bart, bedankt voor een enorm leuke zondag !

Ik duik nu allesinds in een lekker warm badje om al het zand weg te spoelen & ff lekker te relaxen, geniet nog van jullie avond !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

One Response to “It can be tough, being a photographer ;-)”


  1. een jaar later ..
    wa drinkte …. water … plooier

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>