Thx Didier !

Gisteren was ik in Knokke om het huwelijk te fotograferen van Karen & Ludovic. Daarover binnenkort meer (het was een adembenemend mooi huwelijk met een oogverblindend mooie bruid & een knappe bruidegom !!!!).
Deze post is echter speciaal voor Didier :-) .

Didier & ik leerden mekaar een tijdje geleden kennen op de Strobist workshop in Parijs & hij vroeg me onlangs of hij eens mee een huwelijk mocht fotografen. Onder het motto “hoe meer zielen hoe meer vreugd” en natuurlijk omdat ik Didier al kende en dus al een goed idee had wat voor vlees ik in de kuip had, trok hij gisteren mee richting Knokke voor een marathon huwelijksreportage (17u !!!).

Didier, het was super jou erbij te hebben gisteren, als je ooit nog eens mee wil, dan geef je maar een seintje :-) Ik kijk alvast uit naar je foto’s !

Nathalie & Jo - Fotografie Van Impe - Huwelijk
Didier in het heetst van de strijd

Nathalie & Jo - Fotografie Van Impe - Huwelijk
Didier, het Calvin Klein-model :p , toen we onze strobist-setup aan het uittesten waren in de prachtige Magritte-zaal van het casino van Knokke

Nathalie & Jo - Fotografie Van Impe - Huwelijk
En, natuurlijk, alvast een beeld van de práchtige bruid

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>