Sarah & Hendrik - OMG !

to read the english version, click on “English” in the right column

Hendrik & Sarah, jullie huwelijk was een prachtig begin van 2008 voor mij, enkel jammer dat jullie meteen de lat zo hoog gelegd hebben ;-) Het was een super dag & wat mij betreft zeker eentje om toe te voegen aan mijn lijstje van “dagen die ik niet gauw zal vergeten” !

Bedankt voor de warme ontvangst, de leuke namiddag, de lekkere koekjes, en, vooral bedankt voor het vertrouwen. Het was me een waar genoegen jullie fotograaf te mogen zijn !
Ik hoop dan ook dat ik met onderstaand resultaat jullie vertrouwen niet beschaam !

Sit back, relax & enjoy !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “Sarah & Hendrik - OMG !”


 1. Wat een geweldige foto’s weer Pieter! Ik sla al meteen weer aan ‘t mijmeren…
  Moet mijn lieverd weer effe missen (zit in Nederland en morgen naar Japan…) maar bij deze foto’s kan ik alvast heerlijk wegdromen over onze grote dag, is nog ver, maar allé, dromen kan geen kwaad hé.

  Sarah & Hendrik gefeliciteerd! Jullie staan beeldig op de foto’s en zien er echt een superkoppel uit (vond ik al bij jullie verlovingsreportage). Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten (zal wel lukken met deze prachtige foto’s!)

  Amaryllis


 2. Hey Amaryllis,

  bedankt voor de (alweer) lovende woorden :-) Dromen kan inderdaad geen kwaad & die van jou is er allesinds eentje die al zeker werkelijkheid zal worden :-)
  Prettige reis & veel succes in Japan !

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>