Sorry, but this post is not available in English

Het gebeurt wel eens dat ik tijdens het maken van een reportage ineens benaderd wordt door enkele toeristen.
Je ziet hun brede glimlach & in hun handen een fototoestel en je weet hoe laat het is : “Mister, could you please take picture of us ?”
Ter promotie van ons Belgenlandje kan je zoiets natuurlijk niet weigeren :-)
Zo ook zaterdag in Brugge, terwijl Anneleen & Steven zo vriendelijk waren ff mijn camera vast te houden mocht ik even spelen met het analoge fototoestel van 2 toeristen, ze wouden namelijk op de foto met de Halletoren … Terwijl ik mij in allerlei bochten aan het wringen was om hen EN de voledige toren op foto te krijgen was Anneleen zo vriendelijk om onderstaande foto van mij te maken :-)
(voor hen die zich afvragen wat het grote blauwe ding is dat op mijn rug hangt, dat is een tas met lichtstatiefjes)

Enjoy your day !

Fotografie Van Impe - Pieter Van Impe - Brugge

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Sorry, but this post is not available in English”


 1. ;-) Very stylish…


 2. As always :-)
  Bij zo’n shoot gaat comfort boven esthethiek :-) Een broek met veel zakken, shootsac links (aka “de mannelijke sjakosjh”) en statieftas rechts.

  Kzou beter een paar grote logo’s op mijn jas naaien ofzo, want ik kan u garanderen dat de mensen u wel zien lopen hehe


 3. héhé …. Ik ben van Brugge en werk op de markt … moest ik 1 euro krijgen voor iedere foto die ik al van toeristen gemaakt heb zou k rijk zijn :) Maar t is iedere keer met plezier gedaan, ze zorgen ervoor dat we ons hier altijd in vakantiestemming voelen :)
  groetjesss,
  Lies


 4. Hey Lies,

  misschien eens een carrière-wissel overwegen ;-)
  Waar op de markt werk je ergens ? Valt er daar wat te drinken ? ;-)


 5. neen, neen, t is hier redelijk droog op t werk :) wij tekenen ronde punten, fietspaden, autosnelwegen en dergelijke…..letterlijk en figuurlijk droge kost dus hihi. Voor drank moeten we naar de overkant lopen.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>