Leen & Lieven - slideshow time !

Ik moet zo dadelijk een bezoekje aan m’n ouders brengen : er staan namelijk pannekoeken op het programma :-) Go Lichtmis go !

Maar vooraleer mezelf over te geven aan de heerlijke vruchten van moeder’s pan wil ik jullie nog even de slideshow van Leen & Lieven presenteren.

Hun huwelijk was er eentje waar ik al een tijdje naar uitkeek. Vooreerst kwamen ze uit Aalst, en zoals iedereen weet zijn mensen uit Aalst al-tijd leuk, aangenaam, grappig, opgewekt, … :-) Ten tweede waren Leen & Lieven het eerste koppel dat hun huwelijk voor 2008 bij mij geboekt had in 2007.

Voor het vervoer hadden ze een oude bus voorzien. Ideaal om in een leuke sfeer, in groep & zonder parkeerproblemen de dag door te komen :-)

Het weer zat mee (iets wat de voorbije maanden niet meer voorgekomen is …) en het werd een bijzonder leuke dag.

Bedankt Leen & Lieven voor het vertrouwen ! Het was me een waar genoegen jullie te leren kennen & jullie huwelijk te mogen fotograferen !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “Leen & Lieven - slideshow time !”


  1. Het geluk spettert weer van het scherm! Knappe presentatie van de eerste tot de laatste foto!

  2. Leentje & Lieven

    Supergeslaagde foto’s en de sfeer was die dag ook fantastisch ! Nogmaals bedankt Pieter. Wij hebben er echt van genoten !

    xxx

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>