Lieve & Herman - Friday = movie time :-)

Alrighty, het weekend staat weer maar eens voor de deur en samen met het weekend ook het zonder twijfel fantastische huwelijk van Sammy & Annemie morgen in Sint-Laureins.

Om jullie laatste uren een beetje aangenamer te maken kan ik jullie onderstaande slideshow warm aanbevelen !

Het was een geweldig leuke dag, te beginnen bij Lieve’s ouders waar Lieve zich klaarmaakte, dan richting Herman zijn ouders om daar Herman nog net zijn broek te zien aantrekken & dan terug richting Lieve :-) . Ik was die dag in het aangename gezelschap van Andreas van videography.be, die het hele gebeuren op video vast legde. Als jullie een cameraman overwegen op jullie huwelijksdag : check him out !!!

Na de prachtige, met live gezang opgeluisterde, huwelijksmis hadden we nog een korte, natte receptie in de tuin bij Lieve & Herman. Gelukkig hielden de regenwolken het snel voor bekeken zodat we onder het alziend oog van een prachtig zonnetje hun fotoreportage konden gaan maken.

Een tweetal uur en heel wat fun & plezier later reden we richting De Renard in Beervelde voor wat een spetterend avondfeest zou worden :-) !!!

Lieve, Herman, zussen, ouders & vrienden, bedankt voor een super leuke, spontane dag !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Lieve & Herman - Friday = movie time :-)”

 1. Anneleen

  Prachtige eerste foto van de openingsdans!

 2. Lieve en Herman

  Pieter,

  Wat krijgen we de kriebels in onze buik als we dit allemaal opnieuw zien.
  Heerlijk om het op die manier opnieuw te kunnen beleven.

  Dankjewel voor de sfeervolle reportage!!!!!!!!

  Lieve en Herman


 3. Always a pleasure to look at the joy from 2 people in love!

  Nice captured!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>