Marijke & Filip - Aalst || Slideshow

Het is woensdag !! Voor velen onder jullie goed nieuws, aangezien jullie werkweek halverwege is :-) Wat dachten jullie van zeven minuten ontspanning & even meegenieten van Marijke & Filip’s grote dag ?

Filip zag zijn prachtige bruid voor het eerst thuis bij de ouders van Marijke waarna we richting gemeentehuis van Lebbeke trokken voor hun burgerlijke huwelijk. Hun kerkelijk huwelijk ging door in de kerk van Lebbeke die zich op 50meter van het gemeentehuis bevindt. De weg was dus erg makkelijk te vinden : volg de rode loper van in het gemeentehuis tot in de kerk :-)

Hun ongetwijfeld spetterende feest vond plaats in het kasteel van Saffelaere. Ik was er zelf nog nooit geweest maar het was een prachtige locatie !

Filip, Marijke, vrienden & familie, bedankt voor de erg leuke dag ! Het was me een waar genoegen jullie allemaal te mogen leren kennen !!

Filip & Marijke, jullie hebben jullie slideshow een tijdje geleden al mogen aanschouwen, ik hoop dat jullie nog lang kunnen nagenieten van jullie prachtige dag !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Marijke & Filip - Aalst || Slideshow”


  1. Amazing.


  2. one word: AMAZING

    With that music, it’s just like a dream !!


  3. You did it again! Keep going at it ;)


  4. Chique, mooi gevarieerd en love the music!


  5. Superbe!!!! :-D

    vraagje. Met welke soft heb je dit slideshow gedaan? Is het een wordpress plugin?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>