Martina & Steven - slideshow

Amai amai, wat een dag : deze ochtend vertrokken om 9u30, meer dan 300km later thuis gekomen om 19u15, terug vertrokken om 19u45 om samen met Sarah & Filiep een hapje te gaan eten, terug thuis nog even wat aandacht geven aan Focus & nu terug achter de pc …
Misschien moet ik eens testen hoe lang ik zonder slaap kan, kwestie van de torenhoge hoeveelheid werk dat zich hier opgestapeld heeft een beetje bij te benen :-)
Anyway, onder het motto : beter te druk dan te kalm is het de beurt aan de slideshow van Martina & Steven.

Hoewel meestal de voorbereidingen van een huwelijksdag er erg hectisch aan toe gaan was hiervan bij Martina & Steven geen sprake.
Alles verliep heel rustig & relaxed, een ware verademing voor de reeds aanwezige familie (en mezelf natuurlijk :-) ). Zo zie je maar dat het ook anders kan !

Rustig een massa ballons opblazen, nog snel even het strijkijzer over het hemd van de kinderen & de bruidegom laten glijden (men kan er immers niet piekfijn-genoeg uitzien op zo’n dag :-) ) , zorgen dat je aanstaande bruidegom al je vriendinnen jaloers maakt & Bratt Pitt het nakijken geeft, je prachtige bruidsjurk aantrekken & gaan met die banaan ! Tussendoor was er zelfs nog tijd om even rustig op het terras in de tuin te genieten van het stralende, erg warme lentezonnetje.

Martina & Steven, bedankt voor een èrg aangename dag, jullie waren (en zijn) fantastisch !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Martina & Steven - slideshow”


 1. Schitterende montage. De muziek legt echt een rustig, maar spannend gevoel in de foto’s die je ziet passeren. Het geeft je een indruk van de dag, van de sfeer en de emoties.
  Prachtige reportage, ik kijk er naar uit om de volgende te zien.

  on a sidenote: dat eerste liedje, wie zingt dat?

 2. Marianne

  Prachtige reportage, om kippevel van te krijgen !
  Martina en Steven jullie zijn een fantastisch koppel en de foto’s laten duidelijk jullie gevoelens voor mekaar zien.
  Doe zo voort. Nogmaals een dikke proficiat

 3. Fons

  Prachtige montage van twee prachtige mensen .
  Moge dit geluk uw verdere leven verder meedragen want jullie zijn toch zo een stralend koppel.
  Nogmaals proficiat vanwege Fons en familie (Stafke incl.)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>