Mieke & Jan - slideshow

Mieke & Jan,

ik weet niet of jullie al terug zijn van jullie huwelijksreis in het koude Noorden, allesinds de aanpassing qua temperatuur zal niet zo moeilijk zijn denk ik :-( Bedankt om mij jullie dag te laten fotograferen & om zoveel tijd vrij te maken voor jullie fotoshoot !

Hope you like ‘em !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Mieke & Jan - slideshow”


  1. Knap gedaan, ik val hier van de ene verbazing in de andere. Vooral de shots in de parkeergarage en in de stad vind ik origineel gevonden. Waar vind je die slideshow-generator?


  2. De slideshows worden gemaakt met Showit!Web. Het is allesinds een fantastisch stukje software waar ik met veel plezier de nodige dollars voor opgehoest heb.

    Je vindt het hier : http://www.showitfast.com/


  3. Beste
    ik vind dit zeer mooie fotos! Ik heb u reeds enkele maanden geleden gecontacteerd ivm onze trouw, en binnenkort hoort u terug van mij :-), want we zijn van plan uw diensten in te huren. Echter nu reeds een vraagje: kan u me in contact brengen met Mieke&Jan? Enkele zaken van hun trouw spraken me enorm aan en ik zou ze willen vragen waar deze vandaan komen.
    Bedankt en tot mails

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>