Moe maar voldaan !

Terwijl m’n CF-kaartjes aan het kopieeren zijn heb ik ff de tijd om kort iets neer te pennen op m’n blog :-)
Ik ben net terug van het megaformidastische huwelijk van Herman & Lieve. Eén van de dingen die ik vandaag besefte was wat voor een ongelooflijke gelukzak ik ben. Ik leer de meest fantastische mensen kennen, ik mag deel uitmaken van hun mooiste dag én ik word er nog voor betaald ook !!!!
Het is niet altijd rozegeur en maneschijn, maar dagen zoals vandaag zijn gewoonweg te mooi om degelijk onder woorden te brengen & de reden waarom ik er voor gekozen heb huwelijksfotograaf te worden !

Lieve & Herman, bedankt voor een prachtige dag vol liefde & plezier !

Andreas, thank you for the super fun cöoperation & great talks during the day. I’d love to work with you again someday in the future !!! For people that are considering a videographer I can strongly encourage you to contact Andreas & see what he has to offer !

DJ Marc & Nikki : het was een aangenaam weerzien, het is altijd ambi met jullie erbij ! Graag tot binnenkort & alvast een super huwelijksdag gewenst binnen enkele weken !

Wat zeggen jullie ? Een preview ?
Hmmm … kzou beter gaan slapen hé, want binnen een 7tal uur wordt ik al verwacht bij Sophie & Bart voor wat meer dan waarschijnlijk opnieuw een super kei tof leuk geweldig huwelijk zal worden.

Alé dan, ééntje uit de ceremonie & ééntje uit de shoot. Enjoy !

Lieve & Herman - Huwelijk - Fotografie Van Impe - Merelbeke

Lieve & Herman - Huwelijk - Fotografie Van Impe - Merelbeke

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>