Naakt ?

Neen er komt geen naakt op m’n blog (alĂ©, tenzij ik door massa’s, tonnen & hopen aanvragen overstelpt wordt ;-) ), het is gewoon een kleine inside joke tussen de fantastische Evelien & Roy en mezelf uit hun shoot van gisteren.

*lees met Eddy Wally-stem* GEWELDIG !!!!

Fotografie Van Impe - Evelien & Roy - Verlovingsreportage - Keerbergen

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Naakt ?”


 1. En het is daarbij ook nog een boost voor uw hits.

 2. Anneleen

  ik denk dat jij na elke shoot het gevoel hebt “dit kan niet beter” en de volgende keer weer versteld staat van de koppels en hun liefde en hun natural om te poseren. een droomjob, niet waar? :-)

  spreek je soms over de beste shoot ooit (of de slechste)? vragen mensen dat aan jou? lijkt me zo moeilijk om al die shoots te vergelijken en te rangschikken want er is altijd wel iets wat de ene unieker maakt dan de andere, en iedereen kan al eens een slechte dag hebben. en het is niet altijd even leuk om aan koppels te zeggen dat hun shoot maar “middelmatig” was want die willen natuurlijk de allerbeste zijn!

  maar heeft niet iedereen een favoriet… :-)


 3. @Anneleen : eigenlijk heb ik nog nooit het gevoel gehad van “dit kan niet beter”.
  Ik ben enorm perfectionistisch aangelegd op foto gebied & eigenlijk is het nooit goed genoeg voor mij. Dat is meteen ook de reden waarom ik probeer bij te leren van zoveel mogelijk mensen & soms redelijk veel geld veil heb voor bepaalde cursussen.
  Ik weet wel dat sinds m’n week Parijs ik op bepaalde vlakken wel een grote sprong voorwaarts heb gemaakt. Ik heb er dingen bijgeleerd & dingen die ik al wist maar niet kon gebruiken leren in de praktijk brengen.

  Heb ik een favoriete shoot ? Er zijn er wel enkele ja. Zijn dit de shoots met de beste foto’s ? Nope, niet altijd. Een perfecte shoot voor mij is er een waar we (zowel het koppel als ik) ons ongelooflijk goed amuseren & er als resultaat enkele beelden zijn die het koppel weergeven zoals ze echt zijn. Beelden waarvan het koppel zegt : ja, idd, zo zijn wij.

  En intussen ga ik verder op mijn zoektocht naar die ene perfekte, je sprakeloos achterlatende foto :-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>