Nathalie & Jo - slideshow van 2 prachtige mensen

Let me take you on a journey, meerbepaald eentje van een 10-tal minuten, doorheen de huwelijksdag van Nathalie & Jo.

Ze gaven mekaar het ja-woord in het stadhuis van Sint-Genesius-Rode op een zonnige dag in maart van dit jaar.

Nathalie pakte meteen uit met een hoogst origineel trouwkleed, ze had het namelijk volledig zelf gemaakt :-) Eat your hart out Niki Vankets :p
Mede hierdoor kwamen ze uit bij een hoogst orignele binnenlocatie voor hun huwelijksreportage, namelijk de stoffenwinkel waar ze al het materiaal voor haar trouwjurk was gaan kopen. Ik hoor er al een paar denken “hoe kan je nu mooie foto’s maken in een stoffenwinkel ?”. Ten eerste zeg ik altijd dat een lelijke muur al voldoende kan zijn voor mooie foto’s, maar in dit geval was het heel wat makkelijker. Dit was niet zomaar een “gewone” stoffenwinkel, maar een prachtig ingerichte zaak met 1001 mogelijkheden & een super uitbaatster die ons toeliet volledig onze gang te gaan. Mede dankzij het 2-koppige security team ;-) dat ons vergezelde konden we ongestoord op verkenning gaan op deze prachtige locatie.

Na de shoot gingen we nog snel even de innerlijke mens versterken & trokken dan richting gemeentehuis voor het langverwachte grote moment.
De plechtigheid in het stadhuis van Sint-Genesius-Rode werd opgevolgd door een kleine receptie thuis & nadien opnieuw de baan op voor het kerkelijk huwelijk, onder het waakzame oog van een warm lentezonnetje :-)
De feestelijke dag werd afgesloten in Kasteel Gravenhof met een gezellig diner voor de familie & vrienden.

Nathalie & Jo, nogmaals bedankt voor de super leuke blijk van waardering. De Chimay heeft gesmaakt :-) Ook een dikke merci aan jullie familie & vrienden voor een super toffe dag !!!!!

Ik weet dat jullie vol spanning op de foto’s zitten te wachten, ik kan dus alleen maar hopen dat ze voldoen aan jullie verwachtingen !

Enjoy !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>