Out of Office

Morgenvroeg zit ik “high in the sky” op weg naar Tampa, Florida waar ik deelnaam een vierdaags conventie van huwelijksfotografen georganiseerd door DWF. Ik heb daar normaalgezien internet toegang, maar kan niet garanderen dat ik veel in staat zal zijn mijn mail te checken. Wat informatie over beschikbaarheid ea betreft zal ik jullie het antwoord schuldig moeten blijven tot ik terug in BelgiĆ« ben.

Ik probeer enkele foto’s te posten vanuit Florida, zo niet dan houden jullie die zonder fout tegoed wanneer ik terug ben !

Alvast bedankt voor jullie begrip & tot binnenkort !!

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>