Parijs met Jerry Ghionis - dag 1

Voila, goed aangekomen in Parijs, net gaan eten met 2 collega’s uit Zuid-Afrika, een plaatselijke supermarkt onveilig gaan maken (6euro voor 1 liter water in het hotel was me toch iets te veel van het goede …) en binnen 15 minuutjes gaan we er aan beginnen.

Online geraken was ook een heel circus : internet op de kamer (niet draadloos) kost 9euro voor 2uur & 14euro voor een dag … Vuil dieven zijn het !
Dan maar inschrijven op een Orange hotspot : visa kaart geweigerd (die van het hotel gaan lachen als ze hetzelfde probleem hebben als ik hier vrijdag uit check :p )
Nu na het eten geprobeerd met een andere visa kaart en deze keer meer succes.
10euro voor 3uur, nog veel, maar de 3 uur stopt als ik me uitlog, wat niet gezegd kan worden van het internet op de kamer.

Alrighty, ik ga eens naar beneden kijken wie er nog al staat te wachten, hopelijk kan ik jullie vanavond nog een update geven :-)

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>