Parijs met Jerry Ghionis - dag 3

Mijn ogen vallen dicht van vermoeidheid dus dit keer wordt het een korte(re) update vanuit de lichtstad.
Om 9uur waren we allen paraat voor de evaluatie van onze “beste” foto, er zat echt adembenemend werk bij !!!!!
Mijn foto had enkele estetische punten die beter konden, verder alles in orde, dus me pretty hapy.
Rond 11uur trokken we Parijs in voor nog een ganse dag shooten met Jerry.
Aangezien ik gisteren Rene & Melissa moest fotograferen moest ik vandaag Yevgenia (of hoe je dat ook schrijft …) fotograferen.
Een model op zich fotograferen is niet echt mijn ding, maar ik heb er het beste van gemaakt. Onderstaande foto zal ik waarschijnlijk morgen tonen :

Verder was het ook mijn beurt om een geweldige foto te maken van de uber fantastische Liz & Marco (2 amerikaanse fotografen die deze week model spelen voor ons allesn). De opzet is : zeg wat je wil gaan doen & voor het uit, nadien brengt Jerry enkele verbeteringen aan. Mijn resultaat :

We trokken de ganse dag door Parijs, namen foto’s aan de Eifeltoren, trokken richting het Louvre voor wat avond & nacht fotografie & om kwart voor twaalf kwamen we doodmoe maar opnieuw volledig voldaan aan in het hotel.

De sfeer is onbeschrijflijk, het klikt echt met iedereen & we amuseren ons allemaal te pletter. Ik voel mezelf echt herleven & geniet van elk moment hier.
Ik leer massa’s nieuwe dingen, zowel van Jerry als van de 19 andere collaga’s (die ik intussen stuk voor stuk vrienden mag noemen).

Gewoon onbeschrijflijk hoe zalig deze week tot hiertoe al geweest is !!!!!!!!!!!!
Dankzij Yevgenia kan ik jullie tonen hoe een gelukkige & zongebruinde (of is het ge-rode) Pieter eruit ziet :

Oh ja, ik heb ook nog geposeerd voor Jerry vandaag, maar die foto’s zal ik morgen pas hebben, spannend hé ;-) Ik kan allesinds al verklappen dat het met een ongelooflijk knappe, 28 jarige dame was ;-) (die jammer genoeg al 4 jaar getrouwd is grrrrrr ;-) )

Als afsluiter nog snel enkele foto’s van vandaag, opnieuw werden de meesten opgezet door Jerry & vanuit enkele andere hoeken door mij gefotografeerd.

ps Nog even bedankt aan iedereen die me ook vandaag een leuk mailtje of toffe blogpost heeft nagelaten. Jullie mogen allemaal een antwoord verwachten maar ik kan niet beloven dat het nog vanuit Parijs zal zijn (teveel mails, te weinig tijd)

Thx & see you all soon !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Parijs met Jerry Ghionis - dag 3”


 1. Fantastische foto’s! Ik weet niet hoe het niveau bij de anderen ligt, maar het zijn alleszins in mijn ogen foto’s van een heel hoog niveau (nuja ge kent mijn kennis van fotografie, dus ik weet niet of het volgens de regels van de fotografie ook een goeie foto is, maar zoals ik al zei, in mijn ogen wel!)

  Veel plezier nog!


 2. Hallo Pieter,
  we wilden je even laten weten dat we absoluut stikjaloers zijn op wat je daar nu aan het doen bent zeg :-). Knappe foto’s, leuk met het licht gespeeld! Alle respect voor je werk, absoluut! Knap knap.
  Geniet van je reis daar en we zijn benieuwd naar de overige resultaten

 3. Sammy en Annemie

  Haaj Pieter,

  Zo te zien en te lezen heb je daar de tijd van je leven! Het enthousiasme spat gewoon van het scherm :-) Amuseer je nog en hou je oren en ogen goed open, want nu verwachten we nog meer van onze foto’s in september ;-)
  Groetjes,
  Annemie en Sammy

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>