Saartje & Joris - slideshow

Huwelijksfotograaf, een job met ups & downs, maar dit huwelijk was een ongekend hoogtepunt.
De liefde die deze twee mensen voor mekaar voelen is zo ongelooflijk overduidelijk aanwezig … Het was prachtig om dit van dichtbij te mogen aanschouwen !

Onze shoot was zelfs bijna in het water gevallen maar last-minute besloten we toch nog snel naar Aalst te rijden om daar in het stad snel nog wat foto’s te gaan maken. Eens daar aangekomen hebben we geen drup regen meer gezien & ons geweldig geamuseerd :-)

En dan, als kers op de taart … Familie & vrienden hadden de ultieme verrassing voorzien : een live optreden van Jean Bosco Safari !!!!!!!!!!! Het was echt adembenemend om hem aan het werk te zien. Iedereen stond met open mond te genieten en hier & daar vloeide zelfs een traantje (ook bij mij …). Fan-tastisch !

Saartje, Joris, familie & vrienden : het was me een geweldige eer om, als jullie huwelijksfotograaf zijnde, een dagje te worden opgenomen in jullie warme midden.

Tot slot verwijs ik jullie graag door naar onderstaande slideshow met de wijze woorden van mr Safari (of Safaris volgens sommige van Saartjes vriendinnen ;-) ) : OOoooh JA !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

6 Responses to “Saartje & Joris - slideshow”


 1. Schoon foto’s zoals altijd, veel emotie.

  Ik ben ook zo eens op een feestje geweest waar Jean in ‘t laat als gast kwam binnenvallen. Hij kwam van een optreden en had zijn gitaar bij. Zo kregen we een geïmproviseerd maar fantastisch mini concert. De man is razend ondergewaardeerd als artiest.


 2. Pffft…zelfs via de foto’s moet ik bijna een traantje wegpinken, dus in ‘t echt zal ‘t inderdaad de moeite zijn geweest! Ben ooit als babysit/skijuf met Jean meegeweest op skivakantie en al die mooie herinneringen komen weer boven bij ‘t zien van zijn koppie!
  Wat een prachtig bruidskoppel, ze stralen echt op alle foto’s; moet een heerlijke dag geweest zijn. Heerlijk om te zien en te dromen…

  Wederom “sjapoo” voor Pieter!!!

  x
  Amaryllis

 3. Dirk

  Levendig echt, terug 28 juni, ‘t is echt schoon weergegevn wat we die dag voelden en door je werk verder mee kunnen dragen. Meesterlijk, vakmanschap gekoppeld aan ne fijne meneer… Bedankt en tot de volgende gelegenheid!


 4. Een knappe montage met mooie muziek!


 5. Fine art ;-)

  Dat 2e nummer is dat ook van Jean?

 6. Joris & Saartje

  @ Jef: zelfs het eerste is niet van Jean maar van Marc Cohn.

  @ Bert: JBS is echt super hé, niet te doen. Je moet zeker eens z’n laatste CD kopen: Private Revolution. Helemaal anders dan z’n vorige werken en magnifiek, echt oneindig schoon, ik raad het je ten zeerste aan.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>