Smaken verschillen ?

Soms kom ik tijdens het afwerken van huwelijksreportages foto’s tegen waar ik naar blijf kijken, iets in de foto houdt me vast, maar wat ?
Is het de emotie van het moment die ik me terug voor de geest haal ? Geen idee …

Zo kwam ik er net terug eentje tegen :
Fotografie Van Impe - Pieter Van Impe - huwelijk
(klik om de foto groter te bekijken)

Marie zou waarschijnlijk zeggen “het is een Pieter - foto” ;-) , en ik vind hem super, maar wat vinden jullie ?

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Smaken verschillen ?”

 1. Marietje

  hmm, vind hem nog wel raar…
  Maar euh, wel mysterieus en dat maakt hem wel heel mooi!
  En, zoals je al schreef, ‘t is een echte Pieter-foto!

  Marietje

 2. ralph

  ik denk dat het een deja vu was over Den Draad…..


 3. Ik denk dat dit zo’n foto is die de fotograaf die ‘m gemaakt heeft kan smaken omdat hij weet wat er op staat. Maar mocht ik deze foto in een album tegenkomen (zonder dat je er zoals hier speciaal de aandacht om vraagt), zou ik er waarschijnlijk snel doorbladeren. De foto is net ietsjes te druk om er als onwetende kijker meteen iets in te zien. Dit gezegd zijnde, is er helemaal niks mis met foto’s die vooral de fotograaf zelf goed vindt. Ik heb dat ook vaak.

  Probeer eens om van de linkerkant een klein stukje weg te croppen en je zal merken dat de lijn van de ballustrade je blik veel makkelijker naar de bruid zal leiden.


 4. Ralph : idd, Den Draad zal ik niet gauw vergeten haha, iets om zeker naar uit te kijken als jullie videoreporage gemonteerd raakt ;-)

  Bert : Bedankt voor je input, je hebt gelijk, de “onwetende kijker” weet niet goed wat hij moet zien, eerder iets abstracts, Ralph (de fiere bruidegom) weet meteen waar het over gaat, ieder ander zal met een groot vraagteken blijven zitten.

  Het croppen geeft idd een sterkere compositie als de ballustrade van de trap mooi vol in de hoek begint, thx for the tip !

 5. Zus Els

  Over de kunst van de fotografie kan ik me als leek niet uitspreken, maar ik kan wel met zekerheid zeggen dat dit de mooiste trouwfoto’s zijn die ik in mijn omgeving al tegengekomen ben. De mijne zijn er niets tegen.
  Ik was er natuurlijk zelf ook de hele dag bij en heb het verhaal van den draad ook met eigen ogen gezien. Ook de foto van de twee kindjes die verstoppertje aan het spelen zijn, heeft me serieus gepakt. Ik krijg zelfs bij elke foto een heel gemoedelijk gevoel, vol leuke herinneringen. Dit is echt meer dan een fotoboek. Deze foto’s laten je een voor een alle belevenissen van de dag herbeleven.
  Pieter, chapeau. Ik hou alvast je gegevens bij in geval ik zelf nog eens iemand zoek!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>