Sofie & Jos - slideshow time !

Rare week … het voelt vandaag aan alsof het maandag is terwijl we eigenlijk al halverwege de week zijn … De preview van Sofie & Jos kregen jullie vorige week al gepresenteerd, nu is het echter de beurt aan hun langverwachte slideshow :-)

Sofie & Jos zijn twee fantastische, spontane mensen die mekaar doodgraag zien, zoveel is duidelijk !
De dag was gevuld met spontane momenten, stress stond die dag niet in de woordenboek :-)
Toen we na de burgerlijke ceremonie in het gemeentehuis van Halle nog wat tijd over hadden besloten ze dan ook om even gezellig een terrasje te gaan doen samen met de aanwezige familie & vrienden, super gezellig !

Voor hun foto’s trokken we naar Mechelen. We parkeerden ons even buiten het stadscentrum & trokken rustig te voet door Mechelen op zoek naar een paar leuke plaatsjes. Mechelen, zo bleek, heeft daar absoluut geen gebrek aan :-) Op een mooie dag met 2 zulke spontane mensen kunnen gaan shooten is super fun & een droom voor elke fotograaf ! Ze waren vastbesloten er volop voor te gaan & volgens mij zijn ze hier meer dan in geslaagd :-)

Het avondfeest vond plaats in Link 21 in Herentals. Een prachtige locatie gevuld met super toffe mensen = een bangelijk feestje :-)

Sofie & Jos, als het voor jullie minstens even tof was als voor mij die dag, dan twijfel ik er geen moment aan dat jullie een formidabele dag gehad hebben ! Bedankt voor de eer om mij als jullie huwelijksfotograaf te vragen :-) I had a blast !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Sofie & Jos - slideshow time !”


  1. Perfect selection of photos. Very romantic:) You are astonishing me every time!

  2. Sofie & Jos

    Dit overtreft onze verwachtingen meer dan je kan indenken.
    kunnen we dit nog eens herhalen????? Het was een mega bangelijke dag en we hebben super fun gehad. Pieter: als je nog eens wil shotten met de klein mannen. Kom maar af hé.

  3. Sofie en Jos

    gewoonweg de max pieter

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>