Sofie & Michael - de lang verwachte preview

Jullie hebben er even moeten op wachten (3 weken) maar hierbij schotel ik jullie alvast enkele foto’s voor van het huwelijk van Sofie & Michael.

Het is al laat & ik heb momenteel niet echt veel inspiratie om hier een leuk stukje proza neer te pennen (3 dagen Parijs vergen hun tol, maar daarover later meer) dus ik hou het voorlopig bij enkele foto’s.

(de proza komt wel als ik de slideshow post ;-) )

Sofie & Michael - Huwelijk - Brugge

Sofie & Michael - Huwelijk - Brugge

Sofie & Michael - Huwelijk - Brugge

Sofie & Michael - Huwelijk - Brugge

Sofie & Michael - Huwelijk - Brugge

Sofie & Michael - Huwelijk - Brugge

Sofie & Michael - Huwelijk - Brugge

Sofie & Michael - Huwelijk - Brugge

Sofie & Michael - Huwelijk - Brugge

Sofie & Michael - Huwelijk - Brugge

Sofie & Michael - Huwelijk - Brugge

RSS 2.0 | Trackback | Comment

One Response to “Sofie & Michael - de lang verwachte preview”

  1. Melody

    beeldige foto’s. IK ben echt onder de indruk van de manieren hoe je de foto’s neemt! Ik zie in iedere foto een speciaal gevoel erin ! Een betekenis. Ik ben zelf begonnen met foto’s te trekken maar …. de toekomst zal wel alles uitwijzen voor mij ! en nogmaals een dikke proficiat voor de mooie presentatie van de foto’s

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>