Sofie & Michael - slideshow

Sofie & Michael, normaal komt het bedankje altijd op het einde maar bij jullie wil ik er mee beginnen. Bedankt dat ik deel mocht uitmaken van jullie speciale dag, dat ik voor één dag deel mocht uitmaken van jullie familie & intieme vriendenkring.
Het was een super dag waarvan je alleen maar kan dromen, het zonnetje was er de ganse dag, niets liep fout (behalve dan bijna de limousine, TopGun-Lode z’n hartje sloeg even heel wat sneller hehe) en jullie waren omringd door jullie vrienden & familie, en vooral, mekaar…
Het was prachtig om de liefde die jullie voor elkaar voelen van dichtbij te mogen ervaren !

Ik hoop dat de foto’s jullie bevallen :

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Sofie & Michael - slideshow”

  1. Anneleen

    Wie is de uitvoerder van het liedje (en titel)? Prachtig! Ook de foto’s :)

  2. Sofietje

    damien rice maar ik weet de titel niet meer

  3. Me

    Damien Rice - Nine Crimes

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>