Sofie & Thomas - Gent heeft nog nooit zoveel gelach gezien :-)

Sofie & Thomas, ik vermoed dat jullie al vol ongeduld zitten te wachten op de slideshow, wel, jullie wachten wordt beloond :-)
Bedankt voor een knotsgekke dag, ik heb me letterlijk rot geammuseerd ! Als ik nog maar terugdenk aan jullie huwelijksdag komt er een brede glimlach tevoorschijn :-) (Zo denk ik maar aan het “warme” onthaal door de moeder van Sofie ;-), de keukenscenes, het treinabonnement, het dansje in Gent (zie slideshow :-) ) en noem maar op !

Ook een dikke merci aan Bieke van Kasteel Sanderling voor de warme ontvangst (2 dagen op rij :-) ) !

Voor de mensen onder jullie die graag blogs volgen, Sofie heeft sinds kort ook een eigen blog dus ga eens een kijkje nemen HIER ! Sofie is tevens een studente fotografie & zal er jullie ook geregeld vergasten op nieuw werk (en het feit dat jullie er lovende woorden over mij vinden is natuurlijk mooi meegenomen ;-) )

Genoeg geleuterd, tijd voor de slideshow van het super huwelijk van Sofie & Thomas in Gent :

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Sofie & Thomas - Gent heeft nog nooit zoveel gelach gezien :-)”


 1. Pieter… gewoonweg prachtig!
  Ik hoop dat ik ook ooit zo foto’s kan maken!!


 2. Dag Pieter,

  Het is al een tijdje geleden maar denk nog altijd aan de leuke dag van het huwelijk . van mijn dochter Sofie en Thomas. De foto’s zijn werkelijk prachtig. En ja , het was een knotsgekke huwelijksdag zonder remmingen, zo zijn we nu eenmaal en weg met al dat stijf gedoe. We zijn ervan overtuigd dat ge altijd aan dat huwelijk zal blijven denken.

  Doe zo voort , en wij wensen u nog veel succes met uw job.

  Alex


 3. [...] was de fotograaf van dienst, en echt waar, prachtige foto’s :D Bedankt Pieter, voor alles!! Hier het filmpje dat de fotograaf in elkaar gestoken [...]


 4. Hey Pieter,

  Ik moet zeggen; dit is Top-huwelijksfotografie van de bovenste plank. Enorm veelzijdig, oog voor detail en de sfeer zit vervat in elk plaatje.

  Ciao

  JJ


 5. Via de site van Sofie kom ik hier terecht. Mooie foto’s, niet zo standaard maar wel creatief en met mooie scherptedieptes. Netjes!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>