Sophie & Bart - slideshow

Het is altijd leuk om nu & dan eens een huwelijk te fotograferen dicht bij huis. Sophie & Bart wonen hier niet zo ver van (Herzele) en dus was het zo goed als een thuismatch voor mij :-)

Ik begon de dag bij de ouders van Sophie waar zij zich klaarmaakte, om vervolgens Bart te vervoegen die aan de feestzaal de overige suite-leden stond op te wachten om samen met de bus Sophie te gaan oppikken.

Het kerkelijk huwelijk was er eentje met net dat “ietsje meer”. Sophie maakt namelijk deel uit van een fanfare & deze waren in grote getalen aanwezig om de huwelijksmis op te luisteren. Het was een indrukkend zicht & een streling voor het oor :-)

Het avondfeest, dat door ging in Hof Ten Daele, had ook nog een verrassing in petto : er was namelijk een beroemdheid aanwezig om het geheel muzikaal op te luisteren. Niemand minder dan La Esterella vergaste familie & vrienden op een geweldig optreden :-) .

Sophie & Bart, bedankt voor een geweldige dag ! Het was me een waar genoegen om jullie fotograaf te mogen zijn. Oh, en als ik ooit beslis een huis te bouwen, Sophie, dan ben jij mijn architecte !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “Sophie & Bart - slideshow”


  1. Hele mooie beelden !

  2. Bart en Sophie

    Hoe beelden veel meer kunnen zeggen dan woorden…. Bij het zien van onze foto’s komt er spontaan een glimlach op onze gezichten. Schitterend! Een dikke proficiat Pieter, zoals vele andere huwelijken op jouw blog, een meesterwerkje! Bedankt.
    Sophie & Bart

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>