Tania & Angelo - slideshow

Aan de vele reacties op m’n blog & via mail kan ik veilig afleiden dat jullie heel benieuwd zijn naar het eindresultaat :-) .

Ik kan meteen op enkele vragen antwoorden in deze blogpost : het huwelijk ging door in de Sint-Pieters kerk in Gent. Een prachtig staaltje architectuur in het hart van de stad. Jammer genoeg stond/staat een deel van de kerk nog steeds in de stijgers voor renovatie werken. Tania & Angelo hadden er voor gekozen om mekaar niet te zien voor de ceremonie, iets wat ik fantastisch vond want dit komt de emoties natuurlijk alleen maar ten goede :-) . Na de ceremonie reden we naar “het Pand” in Gent voor hun foto’s. Dit is inderdaad dezelfde locatie als waar we ook hun verlovingsfoto’s genomen hebben, maar we vonden ze gewoon te goed om er niet nog eens op verkenning te gaan! Voor het spetterende avondfeest hadden ze de Eskimofabriek afgehuurd in Gent. Een SUPER locatie, zeker wanneer je deze goed aankleed (en dat hadden ze méér dan behoorlijk gedaan :-) ).

Tania & Angelo, bedankt dat ik uitverkoren was om jullie huwelijksfotograaf te mogen zijn ! Jullie zijn een fantastisch koppel & ik spreek ook in naam van Sofie als ik zeg dat we ons érg goed geammuseerd hebben.

Bedankt !

ps. Angelo, ik hoop dat de muziek op de slideshow weldegelijk de juiste versie is?

RSS 2.0 | Trackback | Comment

4 Responses to “Tania & Angelo - slideshow”


  1. Je moet geen fotograaf zijn om te zien dat dit zeer mooi is!


  2. Speciaal muziekske! Super foto’s zoals gewoonlijk :-)
    Ik heb me goed geamuseerd, bedankt Angelo & Tania dat ik deze dag mocht meemaken. En nogmaals bedankt Pieter voor deze leuke en leerrijke dag :-)

  3. Tania

    Beste Pieter …. de foto’s zijn gewoonweg prachtig ….. je hebt de sfeer die we zochten perfect op beeld gelegd. Bedankt! En natuurlijk ook bedankt aan sofie. Jullie waren super.


  4. Elke seconde van genoten Pieter… Petje af!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>