Uncle Bob

Vanavond bij het editten kwam ik onderstaande foto tegen en kon ik een lach niet onderdrukken :
Sandrine & Stefaan - Mariakerke - Fotografie Van Impe - Huwelijksreportage

Ze zijn er elk weekend, maar die ene dag waren ze wel erg talrijk komen opdagen :-) .

ps. Voor diegenen onder jullie die op Facebook zitten : feel free om mij als friend toe te voegen, hoe meer zielen hoe meer vreugd !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

4 Responses to “Uncle Bob”


  1. Jaja, concurrentie.

    Je zal er dan ook wel altijd hebben die jou vies bekijken omdat je beter materiaal hebt dan zijzelf.


  2. een bekend tafereel :-)
    Maar meestal zijn de Uncle Bob’s vriendelijke mensen die de fotograaf zijn werk laten doen.


  3. @frederik : ten eerste beschouw ik die zeker niet als concurrentie, integendeel. Meestal zorgen zij voor enkel leuke foto’s gedurende de dag, ik vind het super om hen te fotograferen terwijl zij volop opgaan in hun passie :-) En wat dat boos kijken betreft : nog nooit last van gehad. Dikwijls maak ik zelfs een leuk praatje met die mannen etc. Ik heb allesinds nog nooit problemen gehad met fotograferende gasten (of wacht, ik zou liegen, ooit 1x, maar dat is dan ook de enige keer op toch wel een grote sample size van huwelijken :-) )

    En zoals Bert ook al zei : het zijn idd meestal vriendelijke mensen die gewoon zelf ook een mooie foto willen maken als cadeau voor het koppel bv.


  4. Grappig :D

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>