Valerie & Yves - slideshow

Valerie, ik weet dat je vol spanning zit te wachten om de rest van jullie foto’s te bekijken, wel, ‘k ga jullie niet langer in spanning houden :-) .

Eén deel van hun huwelijksdag zal ik nooit vergeten, namelijk de kerk waar Valerie & Yves mekaar hun ja-woord gaven. Deze kwalificeert zich zonder twijfel voor de top 10 van donkerste kerken in België
Er waren ramen (let op het ontbreken van het woord “grote”), echter het koppel mocht plaatsnemen op twee stoelen onder een grote, totaal niet verlichte boog, ze zaten echt letterlijk in het donker. Lang leve de lichtgevoelige primes & de hoge ISO waarden van Canon camera’s !

De receptie vond plaats in het Hof ten Dries. Mooi weer, een grote tuin, veel volk & een gelukkig buidspaar, het ideale recept voor een geslaagde receptie !

Valerie & Yves, bedankt voor de mooie dag & de leuke herinneringen !!!

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “Valerie & Yves - slideshow”


  1. Wonderfully captured moments!

  2. Jan en Katie

    Valerie & Yves, wat een wondermooie dag,wij hebben er echt van genoten,
    we zijn er zeker van dat iedereen deze super dag nog lang zal onthouden! ik “Jan” was zeer vereerd jullie getuige te mogen zijn op deze toch ingrijpende dag in jullie leven. Veel succes in jullie huwelijk.
    Jan & Katie

    Bewaar nooit iets voor een speciale gelegenheid:iedere dag,ieder uur,minuut die je leeft is een speciale gelegenheid.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>