Weekend - flashback

Zondagavond, 17u. Het weekend loopt stilaan op z’n einde. Hoe was jullie weekend ?
Het mijne was allesinds goed gevuld : vrijdag het huwelijk van Els & Wim, zaterdag het huwelijk van Tanja & Angelo (met de aangename assistentie van Sofie), en, als afsluiter deze namiddag de shoot van Sandra & Bart die er speciaal uit Ramsdonk kwamen voor afgezakt.

M’n kaars is uit, het waren lange maar erg leuke dagen. Straks ga ik me, als afsluiter, samen met m’n ouders & zus op een grote kom dampende mossellen storten. Hopelijk hebben ze genoeg kilo’s op voorraad want ik heb er zin in !!! :-)

Als bedankje voor de leuke koppels die dit weekend voor m’n lens verschenen heb ik van elke shoot reeds één foto afgewerkt. Enjoy !

Fotografie Van Impe - Huwelijksfotograaf
Els & Wim

Fotografie Van Impe - Huwelijksfotograaf
Tania & Angelo

Fotografie Van Impe - Huwelijksfotograaf
Sandra & Bart

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Weekend - flashback”


 1. Nice :)

  Het was graag gedaan! Het was gewoon super! :D

 2. Sandra

  Eén van de toppers denk ik…leuk! En bedankt voor vanmiddag, het was echt fun!

 3. Els & Wim

  Hey Pieter,

  We zijn al superbenieuwd! Iedereen was vol lof over de pics die je laten afspelen hebt op onzen trouw maar wij hebben de tijd niet gehad er zelf naar te kijken ..

  Surprise us and thanks!!

  Els & Wim (life from the airport :)


 4. Ik kijk al uit naar de volledige reeks! ^^

 5. Tania

  Wat een leuke verassing om hier alvast een fotootje van ons te zien verschijnen …. wij kunnen haast niet wachten om de rest te zien …. het was een droomdag xxx

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>