Werchter, here I come :-)

Gezien de prijzen die “den Herman” dit jaar vraagt voor een dagje Werchter was ik niet van plan van te gaan. De prijs voor het ganse festival viel nog wel mee maar gezien de overvolle agenda en de reeds geboekte fotoshoots & het huwelijk op zaterdag was dit geen optie.

Daarnet kreeg ik een telefoontje van Ewout met de vraag of ik donderdag niet mee de weide van Werchter onveilig wou gaan maken, twijfel, twijfel, toch maar even de affiche bekeken en 10 minuten later waren de tickets al besteld :-)
Air Traffic, Counting Crows, Mika, Lenny Kravitz, Soulwax, R.E.M., The Chemical Brothers, en nog vele anderen : by far de beste dag van de 4 als ik ze zo even naast mekaar leg !

Onder het motto “de boog kan niet altijd gespannen staan” vinden jullie ondergetekende dus aanstaande donderdag op Werchter, yeeeehaaaaaa ! :-) :-) :-)

ps. Als er onder jullie zijn die zouden gaan, stuur me even een mailtje & wie weet drinken we ginder samen wel enkele pinten

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Werchter, here I come :-)”


 1. gelukzak!!!!

  met pijn in het hart maar dit jaar is t het eerste jaar dat we niet gaan, HELEMAAL niet gaan…… tja, gaat dit weekend lastig zijn om het enkel mee te volgen via stubru.
  maar de week erna maak ik cactus-festival onveilig :) Begint gewoon allemaal behoorlijk veel centjes te kosten :(
  In ieder geval…… heel veel plezier!!!!!!!!!!

  groetjesss,
  lies

 2. Sarah en Bart

  wij zullen er ook zijn, maar dan wel een heel weekend.
  Wie weet tot op den bots op de weide!
  Groetjes
  Bart en Sarah


 3. Neem alvast maar je botjes mee want het gaat regenen donderdag, zodat je voetjes niet nat worden he ;) have fun!


 4. Pieter,
  Veel plezier op de wei … enjoy the music and the beer !
  PS: ik ga klinken gelijk een oude zaag, maar PLEASE wees voorzichtig he, breek vooral nix !!!! ;-)


 5. Laat u maar eens gaan ;)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>