Zegt een “gratis” snowboard-/skivakantie jou wat ?

 • WIE ?
  • Gevorderde skiërs & snowboarders die met de nodige acrobatiën een deftige jump kunnen nemen, die als een prima ballerina een rail kunnen berijden en niet schuw zijn om bv ’s avonds ergens in het dorp op trappen en andere obstakels wat kapriolen uit te halen en die zin hebben om zich eens goed te laten gaan.
  • Skiërs of snowboarders die bereid zijn me gedurende een weekje dagelijks gedurende een halve dag te assisteren en een beetje te filmen, goed kunnen skiëen of snowboarden is geen vereiste maar het werkt net dat ietsje makkelijker
 • WAT ?
  • Een gratis heen- en terugreis & verblijf, in ruil voor dagelijks een halve dag model spelen / assisteren. Skipassen & eten/drinken ter plaatse zijn wel voor eigen rekening. Mogelijk kom ik nog voor een stuk tussen in de kostprijs van de skipassen, dat valt nog te bezien. De modellen krijgen de afgewerkte foto’s van die week achteraf op DVD, de assistenten krijgen niks :p (buiten dan de ervaring en de eer een week in mijn gezelschap te mogen vertoeven ;-) ). Jullie krijgen van mij wel de kans zelf foto’s uit te werken & te nemen telkens er nog tijd over is. Sowieso krijgen jullie minstens één halve dag om jullie ding doen & zal ik met veel plezier jullie assistent zijn.
 • WANNEER ?
  • ***UPDATE 2*** Vermoedelijk vertrek 23 februari of 1 maart 2008 (mogelijk vertrek op vrijdagavond)
 • WAAROM ?
  • Bram wist me enkele jaren geleden te besmetten met de snowboard microbe (waarvoor dank, Bram ;-) ). Vlak voor het drukke huwelijksseizoen begint wil ik nog ff wat tijd vrij maken voor een beetje persoonlijk portfolio werk & natuurlijk ontspanning en amusement. Wat is er leuker dan de beide te kunnen combineren ? Halve dagen foto’s nemen & nadien met z’n allen de pistes onveilig gaan maken & ’s avonds een deftig stapke zetten :-) . We only live once !
 • WAAR ?
  • nog niet bekend, ik ben nog een beetje de kat uit de boom aan het kijken. Suggesties zijn natuurlijk welkom !! (liefst gebieden binnen een straal van 900km)

Voel jij je geroepen of ken je mensen die zich geroepen zouden voelen ? Stuur het hen dan zeker door en laat mij asap iets weten, vol is vol !

Opmerkingen, bemerkingen, correcties, aanvullingen ? Alles is welkom, laat maar komen !

Mailen kan op pieter@fotografie-vanimpe.be of zet maar iets in de comments !

RSS 2.0 | Trackback | Comment

11 Responses to “Zegt een “gratis” snowboard-/skivakantie jou wat ?”

 1. Vandevelde Rob

  Hey , dit lijkt me wel iets , ben altijd bereid om een photoshot te doen en te assisteren .
  Heb een paar filmpjes op Youtube staan onder Borfix dan kan je die is bekijken, het is niet iets indrukwekkend maar het is toch al iets.

  Laat maar is iets weten en bedankt al.

  Rob


 2. Je moet wel eens denken aan je vriendjes van vroeger he:)

  Kwil wel mee voor te assisteren. En misschien slaag ik er wel in om wat plezier ook te brengen?

  Alleszins heb het je nog niet gezegd, maar leuke site en mooi werk:)

  Groetjes
  Ine


 3. Amai Ine, wat een plezier u nog is te horen :-)
  Da je plezier brengt daar twijfel ik niet aan hehe, maar we gaan deze keer wel den drank uit uw geburen houden & geen drankspellekes meer houden ;-)

 4. Vandevelde Rob

  yo me again.
  Ik heb nog een maat die super goe is en die wel geintreseert is.
  Zijn gegevens : T sjoen Micheal Bloemsehoeve 92
  3200 Aarschot
  30/01/80
  0475/212631
  Mijn gegevens:Vandevelde Rob Rumoldus Wetzstraat 10b1
  3200 Aarschot
  21/04/76
  0477/793565
  Greetz
  Rob


 5. [...] straffe sneeuwacrobaten nodig evenals assistenten en een videofilmer. Meer informatie vind je hier op Pieter’s blog. Meestal zie je op mijn blogje alleen de geslaagde foto’s, maar dat [...]


 6. Dju Pieter, ik ga die periode zelf skiën (niet in de buurt). Anders zou ik serieus overwegen mee te gaan. Al was het maar om de rest aan het lachen te brengen met mijn rudimentaire skistijl.


 7. Hoewel nog maar een bleuke op skivlak, toch de kriebel stevig te pakken.
  Ik ga dan ook eind januari een ski-tje placeren.

  Mocht je nog assistenten nodig hebben gil je maar mijn ski-glamourgehalte is eerder beperkt;-)


 8. je hoeft niet super goed te kunnen skiën of snowboarden hoor om te kunnen assisteren, al maakt het de zaken natuurlijk wel wat makkelijker (en veiliger, vallen met wat materiaal onder je arm /op je rug is niet al te veilig vrees ik)

  Als assistent gaat waarschijnlijk Lieven mee, ik ben dus voornamelijk nog op zoek naar 1 cameraman / -vrouw en 2 à 3 skiers/snowboarders, waaronder liefst ook één vrouw

  Waar ga jij in januari de pistes onveilig maken ?

 9. Didier

  Altijd interesse om te assisteren en om cameraman te spelen, al moet ik die periode even nakijken.
  Kan wel niet skiën, langlaufen is mijn enige ervaring op latten tot nu toe.

 10. Hanne

  Hela,

  Woow, leuk, professionele fotoshoot, da zegt mij wel iets.
  Ik zit zelf wel van eind december tot 9 maart in Alpe d’Huez (Oz-en-Oisan), meteen ook mijn tip dus qua gebiedkeuze. Als jullie naar daar komen, dan wil ik zeker meedoen en ge moet mij dan zelfs geen vervoer of slaapplek betalen …misschien wel een fleske wijn ofzo in de plaats :p en sjieke foto’s uiteraard :) Moest de beslissing qua gebied echt Alpe d’huez (of een gebied in de buurt Les 2 Alpes, La Plagne, ..) contacteer mij zeker!

  grtz
  Hanne


 11. Je kan altijd eens de site bezoeken van mijn zuster Katrien Aerts. Zij is bij de Europse top van freestyle skisters. Ze heeft pas ook nog meegedaan aan de proximusxtreme.
  Normaal zit ze in die periode nog wel ergens in de alpen. Haar site is http://www.katrienaerts.be

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>